Naslovnica O stranci Vijesti Organizacija Kontakt
Glavni Izbornik
VIJESTI
Galerije
DOKUMENTI
Najčitanije vijesti
IZBORI 2013. : POTVRĐENI KANDIDATI ZA ČAKOVEC (FOTO)
uključeno 17.01.2013 22:01:00 (2333 čitanja)
IZBORI 2013.

     Na današnjoj skupštini ogranka, i službeno su potvrđeni kandidati Hrvatskih laburista - Stranke rada za gradonačelnika grada Čakovca, kao i njegova dva zamjenika. Nakon prijedloga Izvršnog odbora ogranka, te pozitivnog mišljenja Predsjedništva stranke, skupština ogranka odluku je donijela gotovo jednoglasno.     Tako je kandidat za gradonačelnika grada Čakovca Denis Šarić, sadašnji predsjednik ogranka i član Izvršnog odbora županijske podružnice, dok će njegovi zamjenici biti Krunoslav Bedi, prof., i Rajko Bulat, predsjednik županijske podružnice.

     Kandidati su naglasili da će biti pokretački tim u predstojećoj predizbornoj kampanji, te se obvezali svojim biračima, simpatizerima i kolegama na beskompromisnu političku bitku kada su u pitanju ODGOVORNOST, VJERODOSTOJNOST DOSLJEDNOST, kao društvene norme koje opet treba vratiti u hrvatsku političku arenu. Kroz nekoliko dana, kandidati će se predstaviti široj javnosti i predstavnicima medija na posebnoj tiskovnoj konferenciji.

Denis Šarić

DENIS ŠARIĆ, kandidat za gradonačelnika grada Čakovca

Imam 44 godine, rođeni Čakovčanec, po zanimanju tehničar za telekomunikacije. Zaposlen sam, radim i primam plaću, te bih se sa više od 20 godina radnog staža trebao smatrati sretnikom u današnje vrijeme. No, kako me nemirni "ovnovski" karakter tjera samo naprijed, uspio sam se nametnuti društvu i kao glazbenik s internacionalnim stažom, kao informatički stručnjak s vlastitim obrtom, a san o osvajanju visina iz dječačkih dana, danas je postao nezaobilazni hobi, te je letenje postalo "droga" mog slobodnog vremena - usprkos činjenici da ga nema na pretek.
Svojim najvećim uspjehom smatram svoju obitelj - suprugu i djecu, jer bez njihove podrške i tolerancije, sve navedeno ne bi imalo smisla. Oni koji me poznaju, znaju da ne pristajem na kompromise kada su ugroženi pravednost, poštenje, istina i ljudsko dostojanstvo. Ti postulati su i osnovni razlog zašto sam se priključio laburistima. Pronašao sam "ekipu" koja razmišlja na isti način. O da, o da... jako smo nabrijani da iskorijenimo ovu trulež oko nas.

Krunoslav Bedi

KRUNOSLAV BEDI, prof., kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Čakovca

Diplomirani sam informatičar iz Čakovca. Diplomirao sam na FOI u Varaždinu. Radim u Graditeljskoj školi Čakovec na radnom mjestu profesora informatike.
U svojem dosadašnjem radu posebnu pažnju posvećujem novim informacijskim tehnologijama u obrazovanju koje uspješno implementiram u radno okruženje. 
Završio sam E-learning akademiju smjer Tutoring. Mentor sam CARNetovih online tečajeva za nastavnike, područje multimedije. Dobitnik sam priznanja MZOŠ - Oskar znanja. Posebno se ponosim osobnom inicijativom prijave projekta, kao i realizacijom projekta „CREDU" iz programa IPA prekogranična suradnja Mađarska-Hrvatska. 
Polaznik sam poslijediplomskog doktorskog studija smjer informacijskih znanosti. Tijekom studija objavio sam 20-tak autorskih i koautorskih stručnih i znanstvenih radova na međunarodnim konferencijama i znanstvenim časopisima. Aktivno se služim engleskim jezikom i računalom. Posjedujem ECDL diplomu.
Otac sam troje djece, oženjen, Hrvat, član Hrvatskih laburista - Stranke rada.

Rajko Bulat

RAJKO BULAT, kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Čakovca

Rođen sam u Čakovcu 1974. godine, sretno oženjen i otac dvoje djece na koje sam izuzetno ponosan. Po struci sam ekonomist, a osim u svojoj struci, najviše iskustva imam i kao voditelj na radio postaji i to već punih 15 godina. Osim ljubavi prema glazbi, moja strast su automobili, a punih 10 godina uspješno sam sa suprugom vodio svoje privatno poduzeće.
U politiku sam ušao jer više nisam mogao stajati po strani i gledati nepravdu na svakom koraku. U Međimurju sam 2010. sa svojim kolegama osnovao podružnicu Hrvatskih laburista. Osim što sam predsjednik podružnice, na poticaj kolega kandidiran sam i izabran za potpredsjenika stranke. Trenutno sam zaposlen u gradskom poduzeću i predsjednik sam radničkog vijeća.
Zagovornik sam zaštite okoliša zbog generacija iza nas, a vidim da se u Hrvatskoj jako malo radi po tom pitanju. Tečno se služim engleskim i njemačkim jezikom. Izuzetno sam komunikativna osoba, spreman za nove izazove. Do sada sam uvijek uspijevao u svojim naumima i željama i znam da sa svojih 38 godina mogu dati još puno, a pogotovo za svoj grad Čakovec.

Ispiši ovu stranicu Pošalji link prijatelju Kreiraj PDF iz članka
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Napisao Tema

Molim Prijava ili Registracija
Podružnica Međimurske županije HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA