Naslovnica O stranci Vijesti Organizacija Kontakt
Glavni Izbornik
VIJESTI
Galerije
DOKUMENTI
Najčitanije vijesti
IZ MEDIJA : Glas za Hrvatske laburiste nije bačen već je spašen glas! (VIDEO)
uključeno 08.10.2010 22:10:00 (1853 čitanja)

U emisiji VTV-a Zastupnički klub Dragutin Lesar komentirao je aktualne društveno političke teme i najavio da nas čekaju bolja vremena ukoliko odmah počnemo misliti svojom glavom. Na upit voditelja emisije Vlade Premuža zašto su Hrvatski laburisti postali trn u oku SDP-u, uslijedio je zanimljiv odgovor: "SDP je ljut na Hrvatske laburiste jer je shvatio da su zaboravili na radnike. Kada smo se mi pojavili i pokrili taj dio biračkog tijela, shvatili su da ćemo mi učiniti sve da zaštitimo radnike. Što se tiće teze koje dolaze iz spinova SDP-a da je glas za Hrvatske laburiste bačen glas to ne stoji, jer budimo iskreni, SDP se u borbi za što više fotelja služi starim prokušanim metodama zastrašivanja birača. No mi biračima poručujemo da glas za Hrvatske laburiste nije bačen, već SPAŠEN glas." Više o emisji u nastavku..

>> Ukoliko imate poteškoća sa gornjim videom, kliknite ovdje

O IZBORNOJ BAZI
Naša izborna baza je tamo gdje žive i politički žele djelovati radnici, a ne tamo gdje HDZ i SDP kažu da nam je izborna baza.

O IZBORIMA
Izbori će biti u redovnom terminu, što znači ideuće jeseni. Prijevremenih izbora vrlo vjerojatno neće biti jer je na vlasti interesna koalicija koju zajedno ne drže ideologije i borba za opće dobro već vlastiti interesi. Uostalom, izlaskom HSLS-a iz koalicije dogodio se paradoks, umjesto glasa manje koalicija sada ima glas više.

O NAPADIMA NA LABURISTE
SDP je ljut na Hrvatske laburiste jer je shvatio da su zaboravili na radnike. Kada smo se mi pojavili i pokrili taj dio biračkog tijela, shvatili su da ćemo mi učiniti sve da zaštitimo radnike. Što se tiće teze koje dolaze iz spinova SDP-a da je glas za Hrvatske laburiste bačen glas to ne stoji, jer budimo iskreni, SDP se u borbi za što više fotelja služi starim prokušanim metodama zastrašivanja birača. No mi biračima poručujemo da glas za Hrvatske laburiste nije bačen, već SPAŠEN glas. Zar i HDZ i SDP koji su bili na vlasti nisu uvijek isto SVIH 20 GODINA postupali prema radnicima? Štitli su interese krupnog kapitala, a radnika su se sjetili samo u predizbornim kampanjama.

O RADU U SABORU
Rad u Saboru zbog naglašene bipolarizacije (SDP-HDZ) gotovo uvijek se svede na raspravu o „ustašama i pratizanima“, odnosno o lanjskoj ljetini. Tko je više ili manje kriv za ovo ili ono, ili tko je više ili manje krao. Bipolarizacija nije dobra, i stoga će sljedeće jeseni birači i biračice konačno moći glasati ZA, a ne protiv ovih ili onih.

O CILJEVIMA VLADAJUĆIH
Na žalost, postoji samo jedan cilj vladajuće političke elite, a to je ulazak u EU. Tom smo clju sve predodredili što nikako nije dobro.

O REFERENDUMU
Referendum o izmjenama Zakona o radu bi se trebao održati iz dva razloga, prvi je da se građani izbore za svoje ustavno pravo na referendum, a drugi da pokažu političkoj eliti da ne žele ovakve promjene Zakona o radu.

O PROSVJEDIMA I DEMOKRACIJI
Kada demokracija zataji, pravo naroda je da to ispravi. Demokaracija nije savršena i upravo zbog toga ljudi imaju pravo na ulicama izraziti svoje nezadovoljstvo.

maspok

Ispiši ovu stranicu Pošalji link prijatelju Kreiraj PDF iz članka
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Napisao Tema

Molim Prijava ili Registracija
Podružnica Međimurske županije HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA