Naslovnica O stranci Vijesti Organizacija Kontakt
Glavni Izbornik
VIJESTI
Galerije
DOKUMENTI
Najčitanije vijesti
OBAVIJESTI : Izborna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada, Ogranak Čakovec
uključeno 29.05.2015 19:05:00 (255 čitanja)

Na jučer održanoj izbornoj skupštini ogranka Čakovec,  Hrvatski laburisti su daljnje vodstvo ogranka povjerili Petru Joviću Vladušiću iz Čakovca. Petar je polaznik integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija prava u Zagrebu, a nakon izbornog Sabora Stranke u veljači, izabran je za predsjednika Statutarne komisije, jednog od središnjih tijela Stranke. Član je Odbora za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost Gradskog vijeća Čakovca.

 Petar je od strane članova prepoznat kao osoba koji na temelju svog formalnog obrazovanja i izgrađene vrijednosti političkog samoizražavanja ima kredibiliteta  voditi politiku ogranka na jednoj višoj i profesionalnijoj razini.

 

Članovi su prepoznali potrebu da se u politiku na vodeća mjesta uključe mladi kao koristan društveni resurs i potencijalni izvor novih ideja i politke koja može vratiti povjerenje građana, posebice mladih.

 

Funkciju tajnika i dalje će obnašati Goran Ivančić.

 

Vjerujemo kako će ogranak Čakovec u narednom razdoblju, sada na čelu s predsjednikom ogranka izgrađene političke socijalizacije i nositelja poželjnih društvenih vrijednosti te spremnog za otvoreni dijalog sa svim članovima kao ravnopravnim sugovornicima, krenuti u provedbu jedne nove politike čakovečkog ogranka, lišene ideoloških predrasuda i političkih konflikata.

Ispiši ovu stranicu Pošalji link prijatelju Kreiraj PDF iz članka
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Napisao Tema

Molim Prijava ili Registracija
Podružnica Međimurske županije HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA