Izborna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada, Ogranak Čakovec

Datum 29.05.2015 19:05:00 | Poglavlje: OBAVIJESTI

Na jučer održanoj izbornoj skupštini ogranka Čakovec,  Hrvatski laburisti su daljnje vodstvo ogranka povjerili Petru Joviću Vladušiću iz Čakovca. Petar je polaznik integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija prava u Zagrebu, a nakon izbornog Sabora Stranke u veljači, izabran je za predsjednika Statutarne komisije, jednog od središnjih tijela Stranke. Član je Odbora za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost Gradskog vijeća Čakovca.

 


Petar je od strane članova prepoznat kao osoba koji na temelju svog formalnog obrazovanja i izgrađene vrijednosti političkog samoizražavanja ima kredibiliteta  voditi politiku ogranka na jednoj višoj i profesionalnijoj razini.

 

Članovi su prepoznali potrebu da se u politiku na vodeća mjesta uključe mladi kao koristan društveni resurs i potencijalni izvor novih ideja i politke koja može vratiti povjerenje građana, posebice mladih.

 

Funkciju tajnika i dalje će obnašati Goran Ivančić.

 

Vjerujemo kako će ogranak Čakovec u narednom razdoblju, sada na čelu s predsjednikom ogranka izgrađene političke socijalizacije i nositelja poželjnih društvenih vrijednosti te spremnog za otvoreni dijalog sa svim članovima kao ravnopravnim sugovornicima, krenuti u provedbu jedne nove politike čakovečkog ogranka, lišene ideoloških predrasuda i političkih konflikata.

Ovaj članak dolazi sa Hrvatski laburisti - Stranka rada | Podružnica Međimurske županije
http://medjimurska.laburisti.com

URL za ovaj dopis je:
http://medjimurska.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=356