Naslovnica O stranci Vijesti Organizacija Kontakt
Glavni Izbornik
VIJESTI
Galerije
DOKUMENTI
Najčitanije vijesti
IZBORI 2013. : IZBOR ZASTUPNIKA ZA EUROPSKI PARLAMENT - ALJANA KOVAČIĆ JEDINA MEĐIMURKA NA LISTAMA (FOTO)
uključeno 17.03.2013 20:03:00 (665 čitanja)
IZBORI 2013.

Nakon sjednice Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista - Stranke rada, održane u Radničkom domu Zagrebu 16. ožujka, predstavljena je lista kandidata Hrvatskih laburista - Stranke rada za članove Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske. Na listi koja ima podjednaku rodnu zastupljenost - šest je žena i šest  muškaraca - kandidati su iz svih Hrvatskih regija. 

AljanaMeđu njima je i kandidatkinja za članicu EU parlamenta Aljana Kovačić mr.sc.oecc. iz Čakovca, rođena 1974. godine, udana i majka jednog djeteta. Ima četiri godine radnog iskustva u prosvjeti, gdje je radila kao profesorica fizike i politehnike, a od 2003. godine menadžerica je u proizvodnom poduzeću koje se bavi proizvodnjom glineno-keramičkih artikala. U 2011. godini stekla je i zvanje magistra informacijskih znanosti. Hrvatskim građanima u izborima za EU-parlament Aljana sa svojim kolegicama i kolegama programsku orijentaciju Laburista predstavlja kroz dvije ključne poruke. Prva je Za vaš glas u Europi! - dakle za glas običnog čovjeka, a ne političkih elita, te druga, ne manje važna - Čuvajmo svoje vrijednosti! -kojom se simbolizira potreba očuvanja kulturno-povijesne baštine Hrvatske, u kojoj Međimurje sa svojim specifičnim zavičajnim blagom ima posebno mjesto.

Na listi kandidata Hrvatskih laburista - Stranke rada za izbor članova u Europski parlament su uz Aljanu Kovačić, mr.sc.oecc. i Nikola Vuljanić, prof. iz Karlovca, dr.sc. Marita Brčić Kuljiš iz Splita, Stipe Drmić, dr.med. iz Zagreba, Dina Domijan, dipl.oecc. iz Crikvenice, prof. dr.sc. Damir Hršak iz Krapine, Drago Čulina, prof. iz Zadra, Đulijano Grum, dipl.ing. iz Zagreba, Silvija Dološić, mag.iur. iz Osijeka, William Negri, ing. iz Labina, mr.sc. Zdenka Brebrić iz Bjelovara i mr.sc. Marija Schubert iz Ludbrega

Ispiši ovu stranicu Pošalji link prijatelju Kreiraj PDF iz članka
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Napisao Tema

Molim Prijava ili Registracija
Podružnica Međimurske županije HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA